• Tinglev Skole
  • Hovedgaden 78, 6360 Tinglev
  • tinglevskole@aabenraa.dk

Adventure valgholdet i Ulvemosen mm

I denne uge (17) var adventure valgholdet i ulvemosen, besøgte vores tidligere kollega, Kirsten i Gåskær og sluttede af i svømmehallen. Se nye billeder i skolens fotoalbum. Rygterne siger at Torben W. sad fast med ungdomsskolens bus i Ulvemosen...det er sandt, han er kommet fri og har det godt... De siger også at Per A. har fjernet den bro, eleverne skulle krydse for at komme over en bred å...det er også sandt. Torben byggede så bare en ny, lige på stedet.

Nyhed billede

Ingen aktuelle opslag